Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010




















ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ «ΔΥΣΒΑΤΑ» ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ!



Αλλαγές ακούγαμε, αλλαγές ουσιαστικές ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ) οπότε πλέον θα πρέπει ΟΛΟΙ να κοιτάξουμε να οργανωθούμε και να επικεντρωθούμε στον ένα και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ στόχο μας που είναι να οδηγήσουμε πάλι τον ΘΡΥΛΟ μας ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!



Εδώ βέβαια θα πρέπει να τονιστεί η εξής παράμετρος. Κάποιοι προσπαθούν να μετατρέψουν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ σε ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Είναι δυνατόν να βγαίνει ο κάθε πικραμένος και να μας δίνει συμβουλές για το τι θα κάνουμε για να ανατρέψουμε το κλίμα;



Και μιλάω κυρίως για κάποιους ΜΥΣΤΗΡΙΟΥΣ οι οποίοι ξαφνικά «ΑΓΑΠΗΣΑΝ» τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον ΚΟΣΜΟ του και παραδίδουν μαθήματα συσπείρωσης! Ποιοι;; οι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ! Αυτοί που τόσο καιρό είχαν το μυστρί «έπ ώμου» και δώσε του η λάσπη!



Δεν καταλάβαμε κύριοι, θα δώσετε μαθήματα εσείς για το τι θα κάνουμε εμείς και για το πώς θα λύσουμε τα οικογενειακά μας; Έχετε φαγωθεί όλο αυτό το διάστημα για δυο φωνές εναντίον του ΠΡΟΕΔΡΟΥ που ακούστηκαν στο παιχνίδι με τον ΜΠΑΟΚ! Το ψάχνετε από εδώ! Το ψάχνετε από εκεί! Και πώς και γιατί και οι ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ και οι μπήξε και οι δείξε!



Καλά εσείς από το καλοκαίρι τον έχετε ξετινάξει τον ΠΡΟΕΔΡΟ και τώρα σας έπιασε ο πόνος; Για αυτό βγάλετε στην φόρα ότι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ πάει για παραίτηση; Πάλι ΕΓΚΥΡΟΙ ήσασταν (ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ). Λοιπόν πάρτε χαμπάρι ρε «ΤΣΙΤΣΙΦΙΟΓΚΟΙ» ότι ο ΚΟΣΜΟΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και η ΘΥΡΑ 7 θα ξηγείται έτσι ΠΑΝΤΑ!



Το μόνο που την νοιάζει είναι να πηγαίνει καλά ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ! Και θα λέμε και μια κουβέντα παραπάνω και θα κάνουμε ότι θέλουμε όσο αναφορά τα οικογενειακά μας! Το έχω αποδείξει ότι ΠΑΝΤΑ βγαίνουμε πολύ ποιο δυνατοί μέσα από τέτοιες καταστάσεις! Για αυτό να ξέρετε ότι σε διχόνοια μεταξύ μας δεν θα καταφέρετε να μας φέρετε ΠΟΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου